AKP Hatay’da da Büyük Kongre hazırlığı

AKP Hatay’da da Büyük Kongre hazırlığı

AKP Hatay İl Başkanlığı da, 7 Ekim’de Ankara’da gerçekleşecek Büyük Kongre’ye hazırlanıyor.

AKP’nin Büyük Kongresi’ne yönelik Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İl Kadın Kolları Başkanı Av. Fatma Gül Çalım ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya hazır bulundu.

Partisinin 22 yıllık siyasi tarihinde kesintisiz iktidarına işaret eden Öntürk, ‘bu başarının’ arkasında kadrolarının ve dinamik yapısının yattığını söyledi. Öntürk, “Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir. AK Parti yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur. Kıymetli basın mensupları, Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz” dedi.

Üreten ve gelişen bir misyonla partisin bu kongreden de güçlenerek çıkacağını, yerel seçimlere de bu kadrolarla gidileceğini ifade eden Ötürk, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu kongre sürecimiz de tamamen bu yaklaşıma hizmet edecektir. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız.”

“UMUTLARIMIZLA GELDİK”

Toplantıda on beş ilçe başkanına hitaben açıklamalarda bulunan Başkan Öntürk: “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde “Aydınlığa Açık, Karanlığa Kapalı” şiarıyla kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimde milletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. 7 Ekim 2023 tarihinde “Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri” mottosuyla icra edeceğimiz 4. Olağanüstü Büyük Kongre’miz de Hatay olarak  “Umutlarımızla Geldik” Diyeceğiz.  Şehrimizin inşa ve ihya sürecinde Umudumuz, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gür bir sesle ifade edeceğiz. Biliyoruz ki 7 kez yıkılan memleketimizi 8. Kez ayağa kaldıracak kadrolar Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarıdır. “ ifadelerinde bulundu.

“ŞEHRİMİZİN ANKA MİSALİ AYAĞA KALKMASINI YAPARSA YİNE BU KADROLAR YAPAR”

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk: “Şehrimizin yeniden inşa ve ihya sürecinde yaralarımızın dermanı, derdimizin ortağı, Hatay’ımızın umudu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan;  eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır. Şehrimizin anka misali ayağa kalkmasını yaparsa yine bu kadrolar yapar. 22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir. AK Parti yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olmuştur. Kıymetli basın mensupları, Nice başarılar ve seçim zaferlerine rağmen bizler her defasında kan tazelemeyi adeta kendimize bir vazife olarak biliyoruz. Değişimi dilinden düşürmeyenlerin ise koltuklarına nasıl sıkı sıkıya sarıldıklarına, karanlıkta ıslık çalarcasına sorumluluk almadan nasıl birbirlerini suçladıklarına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bununla beraber bazı siyasi partilerin kongrelerinde hâkim olan kaos ve kargaşayı endişeyle takip ediyoruz. Tüm bu süreç içerisinde yaşananlar, kişisel hırslarını demokrasinin önüne koyanların milletimizin menfaatine yönelik herhangi bir politika üretemeyeceklerini kanıtlamaktadır”  Dedi.

“HATAY’IN UMUDU, UMUDUN ADI RECEP TAYYİP ERDOĞAN”

HEP YENİ HEP İLERİ diyerek kuşkusuz eser ve hizmet politikamızı da bir üst lige çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Öntürk: “Değişime direnen, bugün sergiledikleri etik dışı siyasetle bize demokrasi dersi vermeye kalkışan zihniyete karşı AK davanın birer neferleri olarak bizler, eski-yeni ayrımı yapmaksızın her zaman en ön saflarda milletimize hizmet etmekteyiz. 22 yıldır değişen ve yenilenen dinamik kadrolarla Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını Türkiye Yüzyılı olarak taçlandırmakta kararlıyız. Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açımızla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koymakta ısrarcıyız. Bu kongre sürecimiz de tamamen bu yaklaşıma hizmet edecektir. Bu hedef doğrultusunda önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlanacağız. Kongremizle birlikte milletimizin huzuruna her defasında olduğu gibi ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacağız. Böylelikle Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye’nin Ortak Aklı AK Parti’mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız. Bir kez daha yineliyoruz;  Hatay’ın Umudu, Umudun Adı Recep Tayyip Erdoğan’dır, Umudun Adı Milletimizin Partisi AK Parti’mizdir. 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizin partimiz ve milletimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı. 
 



Anahtar Kelimeler: Hatay’ Büyük Kongre hazırlığı

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,89%1,12
  • DOLAR

    39,84% 0,32
  • EURO

    46,74% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4197,30% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6738,60% -1,07