AKP´de 4 ilçe adayı daha ´atandı´

AK Parti Hatay Teşkilatı´nda ilçe kongreleri devam ederken, eğilim yoklamalarının sonuçları netleşmeye başladı.

14.09.2017 10:36:32 0
AKP´de 4 ilçe adayı daha ´atandı´

Eğilim yoklamalarında isimleri ön plana çıkan, Ankara´ya çağrılıp Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı´nda mülakata alınarak Parti genel merkezinin değerlendirmesinden sonra Hatay´daki 4 ilçe başkan adayı daha kesinleşti. AKP Hatay İl Başkanlığı, sonuçları sosyal medya sayfasında, “Atanan ilçe Başkanlarımız ve birbirinden değerli adaylarımız ile birlikte Genel Merkez Teşk. Bşk. Sayın Mustafa ATAŞ ile anı fotoğrafımız” şeklinde paylaştı.

Mevcut Başkan Recep Tuncer´in aday olmadığı açıklanan Yayladağı İlçe Başkanlığı seçimine, Doğan Gürlen tek aday olarak girecek. Genel Merkezin değerlendirmesinin ardından belirlenen diğer bir ilçe olarak Belen İlçe Başkanlığı kongresinde de Abdullah Önder, tek liste ile seçime gidecek. Altınözü İlçe Başkanlığı için Ankara´da mülakata giren isimler arasından Yusuf Bulanık Altınözü, Yasin Taşar Dörtyol İlçe Başkanlığı için eğilim yoklamasında adı ‘başkan adayı´ olarak kesinleşen isimler oldu.
Ankara´daki görüşmeler sonucu 4 ilçe için belirlenen adaylar, AKP İl Başkanı Ahmet Atıç ve Hatay Koordinatörü Sıtkı Güvenç ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca´yı ziyaret ederek bir süre görüştü. AKP Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş da ‘atanan adaylar´la görüştü.
AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, her .başkan adayı ile Genel Başkan yardımcısı Mustafa Ataş´ya çekilen fotoğrafı ile bilikte, “G.M Teşk.Başk´nda yaptığımız çalışmalarda Dörtyol Yasin Taşar, Altınözü Yusuf Bulanık, Belen Abdullah Önder, Yayladağı Doğan Gürlen arkadaşımıza kongre sürecinde ilçe başkanlığı görevi kararı Hayırlı olsun' paylaşımı yaparak, sonuçları açıkladı.

Anahtar Kelimeler: ilçe adayı daha atandı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00