AKP´de aday adaylığı yoklamaları başladı
31 Mart 2019´da yapılacak yerel seçimler için çıkışı 5 Kasım pazartesi günü başlatacak AKP´de İskenderun belediye başkanlığı için aday adaylık yoklamaları da başladı.
Av.Abdulkerim Güven, kentte ziyaretlerini sürdürürken Erdal Keleş, aday adaylık açıklamasını sosyal medya üzerinden duyurdu.
TÜSİAD Hatay Şubesi Başkanı Doğan Gülsüren´i ziyaret eden Erdal Keleş, İskenderun halkına hizmet etmeye talip olduğunu uzun yıllar KOÇ Holding bünyesinde çalıştığını edindiği tecrübelerle çözüm odaklı çalışmalar yapmayı planladıklarını belirtti. Keleş, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda da şunları kaydetti: “Güzel memleketim İskenderun´a hizmet etmek, her alanda marka ve vizyonu olan bir Belediyeye sahip olmasını sağlamak, şehrin tüm dinamiklerini harekete geçirerek ortak akılla İskenderun´u yönetmek için Ak Parti´den İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım. Çıktığım bu yolda tüm İskenderun halkının desteğini bekliyorum.”
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,17% 0,15
-
EURO
50,88% -0,07
-
GRAM ALTIN
7261,05% 0,77
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00




