AKP´de Erdoğan hazırlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi AKP Hatay il yönetimi, Cumhurbaşkanı ve partinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirilecek 6. Olağan İl Kongresi´ne yönelik hazırlık yürütüyor.

SİYASET 16.03.2018 10:05:34 0
AKP´de Erdoğan hazırlığı

AKP İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe yönetimlerini ziyaret ederek kongreye ve Erdoğan´ın Hatay programına yönelik hazırlık toplantıları gerçekleştirdi. İskenderun´daki toplantıya da katılan Güler, 1 Nisan Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu´nda yapılacak kongrenin saat 15.00´de başlayacağını duyurdu.

İskenderun İlçe teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan İlçe Başkanı Bestami Bilgili de “Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongresine katılmak üzere Hatay´a geliyor. Bu konunda çalışmalarımız sürüyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

“Karşılamaya hazırız”
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “Cumhurbaşkanımızı Hatay´a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise Hatay genelinde ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1 Nisan 2018 Pazar günü inşallah ilimize geliyor. Cumhurbaşkanımız Antakya Kapalı spor salonunda değerli halkımıza ve partililerimize hitap edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı Hatay´a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız.”

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    9301,05%-1,25
  • DOLAR

    39,75% 0,03
  • EURO

    46,62% 0,74
  • GRAM ALTIN

    4257,21% -0,06
  • Ç. ALTIN

    6809,93% 0,05