Tarih: 25.04.2023 16:42

AKP’de de ‘dışarıdaki seçmene hazırlık’ var

Facebook Twitter Linked-in

Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, 6 Şubat depreminden dolayı il dışına çıkan seçmenin taşınması ve barınmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Şehir dışına zorunlu çıkan seçmene ulaşılarak 14 Mayıs’ta sandık başına gitmelerinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmaları önümüzdeki günlerde kamuoyuyla ayrıntılı paylaşacaklarını söyleyen Özer, gazetemizin sorusu üzerine uzun yıllar alanda olan bir siyasetçi olarak ilk kez bir seçim döneminin son derece sakin geçtiğini ifade etti.

Kalabalık miting, seçim şarkıları ve konvoyların bu seçim döneminde yerini seçmene doğrudan ulaşılarak, sorunlarına ve ihtiyaçlarına odaklanılmasına bıraktığını da sözlerine ekleyen Özer, alan çalışmasının meslek grupları, esnaf ve mahalle ziyaretlerinin yanı sıra çadır ve konteyner yerleşkelerinde birebir sürdürüldüğünü kaydetti. Seçmenin her alanda seçime hazır olduğunu ve kararını verdiğini sözlerine ekleyen Özer, bunda deprem bölgesine AKP’li belediyelerin götürdüğü hizmetlerin ve karşılanan ihtiyaçlarının da payına işaret etti. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —