Tarih: 07.06.2018 12:35

AKP´den Erdoğan hazırlığı

Facebook Twitter Linked-in

24 Haziran´da yapılacak seçimin Cumhurbaşkanı adaylarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Antakya´daki mitingde Hataylılara seslenecek.
AKP İl Başkanlığının ilçe ile kadın ve gençlik kollarıyla birlikte yürüttüğü çalışmalarla hazırlık yapılan miting, Antakya İtfaiye önünde saat 16.00´da başlayacak.
Ana geçiş güzergahlarında bilbord, afiş yanında atıl vaziyette araçların da giydirildiği görsel hazırlıklar yapılırken, kitlesel katılımın sağlanması yönünde de çalışma yürütüldü. Erdoğan´ın hatay ziyareti öncesi kitle iletişim araçlarının yanınında sosyal medya da etkin kullanıldı, AKP il Başkanı İbrahim Güler cep telefonu mesajıyla Hataylı seçmeni mitinge davet etti. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´de Erdoğan´ın mitingi için davet mesajı yayımladı. Kimiyeci mesajında Erdoğan´ı ‘Yalnızca ülkemizin değil tüm İslam coğrafyasının lideri olan, Dünya Lideri olan büyük bir değeri´ olarak adlandırdı. Kimyeci, Erdoğan´ın Hatay için ‘önemli müjdeleri´ de bu mitingte açıklayacağını kaydetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —