Tarih: 14.04.2018 08:49

AKP´den MHP yönetimine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentte yönelik hizmet çalışmalarında her türlü fikir ve öneriye açık olduklarını belirtti.
AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve yönetimini ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Dingil, yöre halkına en iyi vermek için gayret gösterdiklerini ifade etti. Dingil, 'Siyasi partiler, sivil toplum kuruluşlarız ve kanaat önderleri ile bir araya geliyoruz. İskenderun´u geleceği konusunda sürekli iletişim halinde olup her türlü fikri, öneriyi önemsiyoruz. Tavanda sağlanan birlikteliğin tabanda da sağlanması noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Vatan, devlet ve bayrak konusunda tavizimiz yoktur. Bu ülke hepimizin. Hep beraber içteki ve dıştaki hainlere karşı tek yürek olmalıyız” dedi.

´Cumhur ittifakı konusunda her şeyi yapacağız´
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, ziyarete teşekkür eden MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, ”Siyasetin temel prensibi halka hizmettir. Hepimiz halkımıza hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu memlekette yaşıyoruz. Bu memlekete taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Genel başkanımızın emirleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Cumhur ittifakı konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağız' diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —