Tarih: 08.01.2020 11:32

AKP´li başkanların grup toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 Belediye başkanlarının buluştuğu grup toplantısına Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik de katıldı.
Belediye başkanlarının buluşmasını sosyal paylaşım sitesinden duyuran ve fotoğraf paylaşan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 'Reyhanlı Belediye Başkanımız Mehmet Hacıoğlu ev sahipliğinde AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, il başkanımız Mehmet Yeloğlu ve belediye başkanlarımızla birlikte toplantıda bir aradayız' değerlendirmesini yaptı. Kırıkhan Belediye Başkan Ayhan Yavuz ise paylaşımında şunları belirtti: 'Hatay Milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız ve il başkanımız Mehmet Yeloğlu ile birlikte Reyhanlı ilçemizde grup toplantımızı gerçekleştirdik. Grup toplantısı sonrasında belediye başkanımız Mehmet Hacıoğlu´nu ziyaret edip istişarelerde bulunduk.
Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, partisi AKP´nin Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Hatay Milletvekili Çelik, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek, istişarede bulunduklarını da belirtti. Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz ise Hatay Milletvekilleri Çelik ve Hüseyin Yayman ile il başkanı Yeloğlu, Antakya ilçe başkanı Emrullah Gülen ve teşkilatıla birlikte HASİAD Başkanı Gökhan Alkan ve yönetimi ile Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkan Abdullah Temizyürek ve yönetimini de ziyaret etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —