AKP´li kadınların vali ziyareti

Hatay Valisi Erdal Ata, nezaket ziyaretleri kapsamında AKP Hatay İl Kadın Kolları ile Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği yönetimini kabul etti.

2.01.2017 08:05:08 0
AKP´li kadınların vali ziyareti

AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy ve beraberindeki heyeti Hatay Valiliği Abdurrahman Melek Toplantı Salonu´nda kabul eden Ata, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti ve konukları ile sohbet etti. Özgürsoy da faaliyetleri hakkında vali Ata´ya bilgi verdi.

Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve üyelerini de makamında kabul eden Ata, çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu belirtti ve onların topluma faydalı bir birey olarak kazandırılmasında yapılan çalışmalardan dolayı dernek üyelerini tebrik ettiğini ifade etti. Öğüt de derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler: kadınların vali ziyareti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73