AKP´li Yeloğlu, değerlendirme toplantılarına katıldı

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, partinin il kadın ve gençlik kolları ile birlikte Hassa yöresinde ziyaretlerde bulunup, toplantı düzenledi.

SİYASET 29.08.2020 09:45:26 0
AKP´li Yeloğlu, değerlendirme toplantılarına katıldı

Antakya/SES

 Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, yöredeki belediye başkanları, muhtarlarla birlikte Bademli Mahallesinde düzenlenen toplantıda, yapılan ve devam eden yatırımlarla ilgili istişarede bulundu; vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi; ardından da üzüm hasadına katıldı.
Milletvekili Yayman ve Yeloğlu Selim Güler´e ait Güler Yangın Söndürme, Dolum ve Bakım Servisinin açılışını yaptı, yangın söndürme cihazlarını ve son teknoloji aletlerini inceledi ve bilgi aldı.
AKP Hatay İl başkanı Yeloğlu, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AKP Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, partinin il gençlik kolları Başkanı Mustafa Alkaya´nın katılımı ile Antakya´ya bağlı Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz´ın daveti ile Karlısu sakinleriyle bir araya gelip, yöre sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinledi, isteklerinin yerine getirilmesi için çalıştıklarını ve vatandaşın isteklerinin baştacı olduğunu ifade etti.
AKP Hatay İl başkanı Yeloğlu, partisinin il binasında değerlendirme toplantısı da düzenledi. Toplantıya Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve parti yöneticileri de katıldı. Toplantıya katılanlara künefe ikram edildi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00