Ali İsmail anılıyor

Ali İsmail anılıyor

Moğollar grubu konser verecek

Akın Bodur/İskenderun

İstanbul Taksim´deki Gezi Parkı protestoları kapsamında Eskişehir´de düzenlenen gösteride dövülerek öldürülen Hataylı 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, ölümünün 6. yılında bugün düzenlenecek törenle anılacak.
Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKAV), Ali İskail´in ölümünün 6. yılı nedeniyle bugün anma etkinliği düzenleyecek. Ali İsmail, bugün saat 18.00´da Defne´nin Ekinci mahallesindeki mezarı başında düzenlenecek anma töreni sonrasında saat 20.00´da Sümerler Amfi Tiyatroda başlayacak etkinlikle anılacak. Anma etkinliğinde kapsamında Moğollar ve ALİKEV müzik topluluğu konser de verecek.

'Hep 19 yaşında hatırlayacağız'
Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Gezi protestolarında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz´ın 6. ölüm yıldönümünde yaptığı açıklamada, düşüncelerinin binlerce gencin özgür dünyasının ölümsüz kahramanı olarak kök salmaya devam ettiğini ifade etti. Defne Belediye Başkanı Güzel, 'Fikirleri ve hayallerinin peşinde henüz 19 yaşındayken yitirdiğimiz Sevgili Ali İsmail; bugün binlerce gencin özgür dünyasının ölümsüz kahramanı olarak kök salmaya devam ediyor. Düşleri, gençlerimizin umut ışığı olan Ali İsmail Korkmaz´ı; daha özgür, daha adil ve umut dolu yarınlarımızda yaşatmaktan vazgeçmeyeceğiz. Ailesi tarafından düşlerini sürdürmek amacıyla kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı´nın, böylesine trajik ve acı bir olaydan, toplum yararına çalışan, nice umutlar filizlendirip, ´düşlerinde özgür dünya´yaratan, ektiği özgürlük ve barış tohumları ile tüm gençliğe umut aşılayan bir vakıf olmasını takdir ederek desteklemekteyiz. Hep 19 yaşında hatırlayacağımız sevgili Ali İsmail Korkmaz´ı; tüm gençlerimiz adına umut ettiğimiz özgür dünyada sevgi ve özlemle anıyorum' açıklamasını yaptı.

 

 



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90