Alkaya, yeniden başkan

İskenderun Kunduracılar Odasının yaptığı genel kurulda oda başkanlığına Mehmet Ergün Alkaya yeniden getirildi. 114 üyesi olan odanın genel kuruluna tek liste olarak gidildi.

İSKENDERUN 13.02.2018 10:28:34 0
Alkaya, yeniden başkan

Seçimde Alkaya, 54 üyenin oyunu aldı ve İskenderun Kunduracılar Odası Başkanlığına yeniden getirildi. Alkaya başlanlığındaki İskenderun Kunduracılar Odasının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Mehmet Hamdi Güler, Pervin Horuz Tümkaya, Zekeriya Kayıkçı, Yusuf Uçar, Hamza Göyce, Muhammet Bestami Güler. Odanın denetim kurulu da Mustafa Kesikoğlu, Cuma Çoğalan, Zübeyde Tan´dan oluştu.

Kongrede konuşan İskenderun Kunduracılar Odası Başkanı Alkaya, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirtti ve odanın yapacağı faaliyet ve toplantılara üyelerin katılımını istedi.
Divan Başkanlığını Hatay Esnaf Odaları Başkanvekili Uğur Fırat´ın yaptığı, divan üyeliklerinin de İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu´nun yaptığı genel kurula, İskenderun İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy ile kentte faaliyet gösteren oda başkan ve yönetcileri de katıldı.

İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, yapılan genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak seçilen yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10080,30%1,33
  • DOLAR

    39,82% 0,04
  • EURO

    46,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    4278,83% 1,21
  • Ç. ALTIN

    6852,92% 3,13