Tarih: 04.04.2018 09:01

Amatör maçlar sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Amatör Küme maçları sürüyor. Farklı sahalarda oynanan karşılaşmalarda, galip gelen takımlar puanlarını yükseltti.

Arsuz Gençlik: 4-Sarıseki: 2
Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden Arsuz Umut Gençlik ve Spor Kulübü, Sarıseki Spor´u 4-2 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada alınan bu sonuçla, Arsuz Umut Gençlik Spor, ligdeki puanını 16´ya yükseltti. Sarıseki Spor ise 10 puanda kaldı.

Kayra, 4-0 galip
Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluğa doğru ilerliyor. Kayra Spor, ligin bitmesine bir hafta kala Nardüzü Gençlik Spor´u 4-0 mağlup etti. Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Furkan Filik (3) ile Yusuf Devecioğlu attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, grubunda 20 puanla liderliğini sürdürdü. İskenderun Kayra Spor ile birlikte Play-Off´a çıkmayı garantileyen İcadiye Spor da, sahayı çıkmayan Esen Spor´u 3-0 (Hükmen) yenmiş oldu.

Uluçınar Gençlik, namağlup sürdürüyor
Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik Spor da Bekbele Spor´u 7-0 mağlup etti. Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada rakibini farklı yenen Uluçınar Gençlik Spor, bu sonuçla ligdeki puanını 25´e yükseltti. Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, oynadığı dokuz karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 41 gol atan takım, kendi kalesinde de 6 gol gördü. Uluçınar Gençlik, ligin bitmesine 1 hafta kala, Hatay 2. Amatör Kümede yenilmeyen tek takım olma özelliğini sürdürüyor.

U 19 şampiyonu Kırıkhan
Hatay 1. Amatör Küme U 19 Ligi Play-Off karşılaşmasında Kırıkhan Spor, Karaağaç Spor U 19 takımını 1-0 yendi ve şampiyon oldu. Antakya Çekmece Sahasında oynanan maçta Kırıkhan Spor´u şampiyonluğa taşıyan golü Aziz Tekin attı.
Ekinci Spor da Samandağ Cilli Spor´u 3-0 (hükmen) mağlup etti.
Bu sonucun ardından ligi 14 puanla tamamlayan Kırıkhan Spor U 19 takımı, şampiyon olurken, Ekinci Spor ise 11 puanla ikinci oldu.
Türkiye Şampiyonasında mücadeye edecek olan Karaağaç Spor U 16 takımı, Osmaniye´de şampiyonluk arayacak. Karaağaç Spor´un rakipleri 04 Nisan Çarşamba günü yapılacak kura çekimleriyle belli olacak.
Mersin´de yapılan maçlarda gruplarındaki rakipleri eleyen Karaağaç Spor U 14 takımı da bölge şampiyonası hazırlığını sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —