Amatör maçlar sürüyor

Amatör maçlar sürüyor

Hatay'da amatör maçlar, farklı sahalarında oynanan karşılaşmalarla sürüyor.

İskenderun/SES
Hatay Süper Amatör Liginde, Payas'ta oynanan arşılaşmada Payas Spor ile İskenderun Yıldız Spor, karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.
Hatay bölgesi hakemleri Ali Bezgin, Muhammet Ali Damlar ve Abdulah Yumuşak'in yönettiği karşılaşmada, İskenderun Yıldız Spor'un golünü 70. dakikada Ahmet Koray Filazioğlu atarken, Payas Spor'un golünü ise 78. dakikada Muhammet Ali Özdemir kaydetti. 
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Yayladağı Spor: 1-Dursunlu Spor: 2
Kırıkhan Spor: 2-İskenderun Meydan Spor: 0
Karaağaç Spor: 1-Hassa Belediye Spor: 2
Gözcüler: 5-Samandağ Spor: 3.

U-18 Gençler  maçı
Hatay 1. Amatör Küme U-18 Gençler Liginde Karağaç sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaç Efsane Spor, Arsuz Karağaç Spor'u 2-1 mağlup etti.
Efsane Spor'un gollerini Naif Bozoğlan ile Mustafa Aslan atarken, Arsuz Karaağaç Spor'un golünü Barış Zorlukaydetti. Maçta Karağaç Spor'dan Mithat Kurt ile Ferit Güçlü, Efsane Spor'dan da Mustafa Aslan kırmızı kart gördü.
Aynı ligde İskenderun'da oynanan karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, İskenderun Yıldız Spor'u 2-1 yendi. Hatay bölgesi hakemleri Batuhan Şahin, Fatih Ateş ile Sefer Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmada Meydan Spor'un gollerini Enes Sağlam ve penaltıdan Barış Tümkaya atarken, Yıldız Spor'un golünü ise penaltıdan Furkan Kaplan kaydetti. 
Aynı ligde İskenderun'da oynananf arklı karşılaşmada ise Dörtyol Esnaf Spor sahada olmasına ve liste vermesine rağmen 5 Temmuz İskenderun Spor sahaya çıkmayınca karşılaşma Esnaf Spor'un 3-0 hükmen galip ilan edilmesiyle sonuçlandı. 5 Temmuz İskenderun Spor'a hükmen mağlubiyet nedeniyle 3 puan tenzil cezasının da verilmesi bekleniyor.

U-16 Gençler Ligi maçı
Hatay Amatör Küme U-16 Gençler Ligi maçları da sürüyor. Bu ligde Gözcüler'da yapılan karşılaşmada İskenderun Spor U-16 takımı, Gözcüler Belediye Spor'u 5-1 mağlup etti. Maçta İskenderun Spor'un gollerini İnanç (3), Enes ve Süleyman kaydetti.

U-14 Gençler Ligi
Hatay Amatör Küme U-14 Gençler Liginde Karaağaç sahasında oynanan karşılaşmada Arsuz Körfezgücü, Arsuz İlkadım Spor'u 9-0 mağlup etti.
Aynı ligde oynanan Arsuz Karaağaçgücü ile Arsuz Uluçınar maçı da çekişmeli geçti. Maçta, Arsuz Karaağaçgücü, Arsuz Uluçınar Gençlik Spor'u 4-2 mağlup etti.
Aynı sahada oynanan farklı maçta ise Arsuz Altıngençlik, İskenderun Asaş Spor'u 6-0 yendi. 


 



Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar sürüyor

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10167,26%1,69
  • DOLAR

    40,04% 0,01
  • EURO

    46,90% -0,14
  • GRAM ALTIN

    4266,84% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6818,65% 0,10