Tarih: 27.12.2020 21:45

Ambulanslar Hatay´a ulaştı

Facebook Twitter Linked-in

Hatay´da artan koranavirüs vakalarında daha kaliteli hizmet için tahsis edilen 38 ambülanstan 35´i Hatay İl Sağlık Müdürlüğü´ne teslim edildi. Geçen hafta 3 adet Yeni Doğan Ambulansının teslimi gerçekleşmişti.

Konvoy geçişi yapılarak Sağlık Müdürlüğü hizmet binasına ulaşan araçların tanıtımında yaptığı konuşmada İl Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, 38 ambulansın katılımıyla araç sayısının 122´ye ulaştığını belirtti.

Ambulansların teslimi ile ilgili AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, geçen hafta 3 adet Yeni Doğan Ambulansına ek olarak 35 adet acil yardım ambulansının Hatay´a kazandırıldığını kaydetti. Türkoğlu, gelecek aylarda da 10 adet ambulansın daha tahsisini beklediklerini ifade etti.

Milletvekili Abdulkadir Özel de AKP milletvekillerinin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşme sonucu ambulansların tahsisinin sağlandığını hatırlattı. Özel, sosyalmedya hesabından yaptığı paylaşımda, “AK Parti Milletvekillerimizle Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşme sonucu sözü verilen 45 ambulanstan 35´i ilimize ulaştı. Ocak ayında da kalan 10´u teslim edilecek inşaallah” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —