Anıl Otomotiv 2 markayı tanıttı

Anıl Otomotiv 2 markayı tanıttı

İskenderun'da otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Anıl Otomotiv, yeni markaları Suzuki ve MG’yi düzenlediği törenle tanıttı.

İskenderun/SES
Anıl Suzuki-MG Showroomun açılışına Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Doğan Trend Otomotivin genel müdür yardımcısı Tibet Soysal, satış direktörü Kağan Gülerce, SSH ve bayi geliştirme direktörü Murat Sezeröz, Suzuki'nin satış müdürü Erdal Usta, marka müdürü Mert Alpkoçak, SSH saha müdürü Turan Berber, MG'nin satış müdürü Cemil Çakıcıoğlu, SSH saha müdürü Selim Erkoşan, iş insanları da katıldı. Açılışa katılanlar hibritli MG markalı otomobilleri inceledi ve bilgi aldı. 
Açılış kurdelesinin kesildiği törende konuşan Anıl Otomotiv sahibi Şekip Abacı, 46 yıldır sektörün içerisinde bulunduğunu ifade etti. Abacı, “İskenderun olmak üzere birçok markayı buraya getirdik. Şimdi de en son olarak hibrit araçlara her geçen gün duyulan ilgiyle hareket ederek dünya otomotiv sektörünün kabul ettiği MG ve Suzuki’nin bayiliğini alarak Hatay’a kazandırdık" dedi ve Abacı ailesi olarak mutlu olduğunu ifade etti. Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal da, Anıl Otomotiv'in sektöre verdiği hizmetleri yakından bildiklerini ifade etti. Soysal, “Özellikle hibritli MG markamız, ülke genelinde çok talep ve bayilik teklifleri alıyor" dedi.
Arsuz Kaymakamı Gökpınar ve Arsuz Belediye Başkanı  Güven de hayırlı olsun dileğini iletti.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00