Anne-çocuk kamp
İskenderun Gençlik Merkezi ile yörede özel eğitim veren Yükseliş Koleji işbirliğiyle 'anne-çocuk kampı' düzenlendi.
İskenderun/SES
Anne ve çocuklarının birlikte vakit geçirdiği kamp, Arsuz´daki Uluçınar Gençlik Kampında yapıldı, birlikte ´sandalye kapmaca, matrak, ayakta balon patlama´ gibi oyun oynayarak vakit geçirdi; ikram edilen mangalda sucuk-ekmek yedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´nın da ziyaret ettiği kampta Hataylı yazar Cumali Miçooğulları katılanlarla söyleşi yaptı, açık havada sinema izlendi.
kampa katılan anne ve çocukları birlikte kahvaltının yanı sıra doğa yürüyüşü ve çevre temizliği gerçekleştirildi. Anne-çocuk kampının devamının geleceğini ifade eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, 'Yaz döneminde eğlenen gençleri yeniden okula adapte olma sürecine yardımcı olması açısından düzenlediğimiz anne-çocuk kampı beğeni gördü. Gençlik merkezinin gönüllü çalışan gençleri bizi yalnız bırakmadı ve etkinlikte görev alarak, en büyük destekçimiz oldu' değerlendirmesini yaptı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,37% 0,28
-
GRAM ALTIN
6276,29% 0,49
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




