Anne-çocuk kamp

İskenderun Gençlik Merkezi ile yörede özel eğitim veren Yükseliş Koleji işbirliğiyle 'anne-çocuk kampı' düzenlendi.

GÜNCEL 2.10.2019 10:50:12 0
Anne-çocuk kamp

İskenderun/SES

 Anne ve çocuklarının birlikte vakit geçirdiği kamp, Arsuz´daki Uluçınar Gençlik Kampında yapıldı, birlikte ´sandalye kapmaca, matrak, ayakta balon patlama´ gibi oyun oynayarak vakit geçirdi; ikram edilen mangalda sucuk-ekmek yedi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´nın da ziyaret ettiği kampta Hataylı yazar Cumali Miçooğulları katılanlarla söyleşi yaptı, açık havada sinema izlendi.
kampa katılan anne ve çocukları birlikte kahvaltının yanı sıra doğa yürüyüşü ve çevre temizliği gerçekleştirildi. Anne-çocuk kampının devamının geleceğini ifade eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, 'Yaz döneminde eğlenen gençleri yeniden okula adapte olma sürecine yardımcı olması açısından düzenlediğimiz anne-çocuk kampı beğeni gördü. Gençlik merkezinin gönüllü çalışan gençleri bizi yalnız bırakmadı ve etkinlikte görev alarak, en büyük destekçimiz oldu' değerlendirmesini yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10370,78%-0,90
  • DOLAR

    41,83% 0,00
  • EURO

    49,01% 0,52
  • GRAM ALTIN

    5760,83% 1,77
  • Ç. ALTIN

    9693,42% 3,62