Antakya SP´ye yeni yönetim

Saadet Partisi (SP), Antakya ilçe kongresi ile Fadıl Koçak başkanlığındaki yeni yönetimini belirledi.

SİYASET 24.03.2022 11:08:16 0
Antakya SP´ye yeni yönetim

SP Genel Başkan Yardımcısı Mesut Mesut Doğan´ın katıldığı genel kurulda, partinin ilçe yönetimi Fadıl Koçak´ın başkanlığındaki isimlerden oluştu.

HBB HATMEK Konferans Salonu´nda gerçekleşen kongreye, Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ile bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

Kongrede konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi´nin 2022 bütçesinin 2 milyar 440 milyon bütçesi olduğunu belirtti ve bu ülkenin 1 yılda sadece faize ödeyeceği paranın 240 milyar lira olduğunu belirtti.

SP GİK Üyesi Çalışkan da, 'Rusya, Ukrayna´ya saldırıyor, faturasını Türkiye ödüyor. Rusya öksürüyor, Türkiye hastalanıyor” değerlendirmesinde bulundu. Partinin ilçe başkanı seçilen Koçak ise SP´nin Türkiye´de aldatılmayan ve aldatmayan tek parti olduğunu belirterek, 'Bu yüzden buradayım' dedi.

Anahtar Kelimeler: Antakya yeni yönetim

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10449,36%-2,61
  • DOLAR

    41,27% 0,06
  • EURO

    48,61% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4816,25% -0,13
  • Ç. ALTIN

    7802,34% 0,00