Antakya´da resim ve heykel sergisi
Mira Koldaş Sanat Galerisi tarafından hazırlanan 'Hattena Cennete Açılan Kapı' sergisi Antakya´da açıldı.
Antakya/SES
Sanatçılar Devrim Erbil, Ergin İnan, Süleyman Tekcan, İhsan Ökten ve Hakan Esmer´in resim ve heykellerinin yer aldığı 30 eser ,Hatay Büyükşehir Belediyesinin katılarıyla Antakyalı sanatseverle buluştu.
serginin açılışını yapan HBB Başkanı Lütfü Savaş, sanatçılardan eserleri hakkında bilgi aldı ve sergilenen eserleri katılımcılarla birlikte inceledi. Habib-i Neccar Dağı, St. Pierre Kilisesi gibi tarihi değerlerin ortasındaki Müze Otel´de sanatçıları ağırladıklarını söyleyen Savaş, “Hatay, sadece geçmişteki kültür ve medeniyet birikimiyle değil güncel sanatsal faaliyetlerle de anılıyor. EXPO ile bu da hız kazanacaktır. EXPO aracılığıyla daha fazla sanatçıyı ve sanat organizasyonunu şehrimizde ağırlayacağız. Hatay, EXPO ile yaşayan ve yaşatan bir şehir olacak. Farklı sanat dallarını sanatseverlerle buluşturmaya devam edeceğiz' değerlendirmesini yaptı.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, sergiye eserleri ile katılan ressam İnan ise, “Burada bir tarih yatıyor. O tarihi ve izlerini görmek için geldim' dedi ve serginin müze otelde organize edilmesinin çok anlamlı olduğunu ifade etti.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,31% 0,03
-
GRAM ALTIN
6257,82% -2,57
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08




