Araç değişim işlem süresi uzatıldı

İskenderun/SES

HATAY 15.05.2024 15:55:00 0
Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Antakya, İskenderun, Arsuz, Erzin'de bazı okul ve ibadethane önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı aldı.
Mayıs ayı toplantısını HBB Genel Sekreter Vekili Gökhan Yıldırım'ın başkanlığında yapan UKOME, gündemindeki 19 maddeyi görüşülerek karara bağladı.

2 cadde yıkım için trafiğe kapatıldı

HBB'den yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Defne'de merkez 3. bölge 1. etap 875 konut ve dükkân inşaatı ile ilgili altyapı ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında Çekmece Caddesinin trafik güvenliği açısından trafiğe kapatılması kararlaştırıldı. Hatay Valiliği Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yapılan Uzun Çarşı yapım ve onarım inşaatı 1. kısım zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle bölgedeki vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kazı metotlarının güvenilir bir şekilde uygulanabilmesi ve iş makinelerinin çalışmalar esnasında cadde üzerinde bulunan araç ve ekipmanlara zarar vermemesi için Kemalpaşa Caddesi'nin 13.06.2024 tarihine kadar trafiğe kapatılmasının uygun görüldü.

Açıklamada, "Eğitimde çocukların güvenliğinin sağlanması ve bazı bölgelerde ibadete giden vatandaşların can güvenliğinin korunması açısından Antakya, İskenderun, Arsuz, Erzin ilçelerinde bazı okul ve ibadethane önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı alındı" ifadesine yer verildi.

94 adet ticari plakanın (HO, BB, M, T,  C ve S plakalar) devir işleminin yapıldığı UKOME toplantısında SS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine üye olan işleticilerin araç değişim işlemleri için verilen süre 21.06 2024 tarihinde sonra ermesi nedeniyle, deprem nedeniyle araçlarını hususi plakaya çeviren toplu taşıma hizmeti veren işleticilere 24.05.2024 tarihine kadar verilen sürenin depremin maddi yönden etkilerinin devam etmesi nedeniyle işleticilerin mağdur olmaması için 31.12.2024 tarihine kadar uzatılmasına karar verildiği de açıklandı.

Anahtar Kelimeler: değişim işlem süresi uzatıldı

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16585,73%-1,05
  • DOLAR

    43,92% 0,12
  • EURO

    51,91% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7434,92% 1,41
  • Ç. ALTIN

    11883,52% 0,57