Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

İskenderun/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Antakya, İskenderun, Arsuz, Erzin'de bazı okul ve ibadethane önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı aldı.
Mayıs ayı toplantısını HBB Genel Sekreter Vekili Gökhan Yıldırım'ın başkanlığında yapan UKOME, gündemindeki 19 maddeyi görüşülerek karara bağladı.

2 cadde yıkım için trafiğe kapatıldı

HBB'den yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Defne'de merkez 3. bölge 1. etap 875 konut ve dükkân inşaatı ile ilgili altyapı ve çevre düzenlemesi projesi kapsamında Çekmece Caddesinin trafik güvenliği açısından trafiğe kapatılması kararlaştırıldı. Hatay Valiliği Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından yapılan Uzun Çarşı yapım ve onarım inşaatı 1. kısım zemin iyileştirme çalışmaları nedeniyle bölgedeki vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, kazı metotlarının güvenilir bir şekilde uygulanabilmesi ve iş makinelerinin çalışmalar esnasında cadde üzerinde bulunan araç ve ekipmanlara zarar vermemesi için Kemalpaşa Caddesi'nin 13.06.2024 tarihine kadar trafiğe kapatılmasının uygun görüldü.

Açıklamada, "Eğitimde çocukların güvenliğinin sağlanması ve bazı bölgelerde ibadete giden vatandaşların can güvenliğinin korunması açısından Antakya, İskenderun, Arsuz, Erzin ilçelerinde bazı okul ve ibadethane önlerine hız kesici kasis yerleştirmesi kararı alındı" ifadesine yer verildi.

94 adet ticari plakanın (HO, BB, M, T,  C ve S plakalar) devir işleminin yapıldığı UKOME toplantısında SS Özel Halk Otobüsleri Kooperatifine üye olan işleticilerin araç değişim işlemleri için verilen süre 21.06 2024 tarihinde sonra ermesi nedeniyle, deprem nedeniyle araçlarını hususi plakaya çeviren toplu taşıma hizmeti veren işleticilere 24.05.2024 tarihine kadar verilen sürenin depremin maddi yönden etkilerinin devam etmesi nedeniyle işleticilerin mağdur olmaması için 31.12.2024 tarihine kadar uzatılmasına karar verildiği de açıklandı.



Anahtar Kelimeler: değişim işlem süresi uzatıldı

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00