´Aramıza fitne sokamayacaklar´

´Aramıza fitne sokamayacaklar´

AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, referandum sonrası Ankara´ya yaptığı ziyaretler hakkında parti yönetimine bilgi verdi.

Atıç, partililerin arasına fitne sokmaya çalışanların asla başarılı olmayacağını, birlik ve beraberlik ortamının süreceğini söyledi.

Atıç: Kendinizi başarılı görebilirsiniz
Yoğun ve zorlu bir referandum süreci geçirdiklerini, kampanya döneminde destek olan ve katkı sunanlara teşekkür eden Atıç, 'Yoğun bir seçim sürecinden çıktık. Türkiye´nin yüzyıllık bir direnç gösteren yapısını değiştirecek, ciddi reformların bezendiği bir anayasa değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hep beraber oylayarak bu sürece katkı verdik. Ak Parti´nin bugüne kadar tek başına veya koalisyonla girdiği bütün seçimlerden çok daha fazla bir oy tablosuyla Hatay´da bir sonuç ortaya çıktı. Bu konuda kendinizi başarılı görebilirsiniz. Ankara´da edindiğimiz değerlendirmelerde fazla sevinemedik. Ümit ederdik ki daha yüksek oranlar çıksın ama Hatay´ın tablosunu, Hatay´ın üstüne koyarak ivme halindeki yükselişini gerçekten Türkiye ile kıyasladığınız zaman hamdolsun iyi bir çizgi ve iyi bir grafik ortaya koyduğunu görüyoruz. O yüzden kendinizi başaralı görebilirsiniz' dedi.
Referandumda, Hatay´da oy kullanılan 2.815 sandığın hepsinden ´evet oyu´ çıkarmayı başardıklarını ifade eden Atıç, önceleri en az 800 sandıktan hiç ´evet´ oyu çıkmadığını söyledi.

Atıç: Hatay´daki tüm sandıklarda ´evet´ çıktı
Bu sonucun, partisinin Hatay teşkilatının kampanya dönemi boyunca çok iyi çalıştığını gösterdiğini anlatan AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, '81 ilimizin 60´ının tamamında evet oyunun çıkmadığı sandıklara da rast gelinmiştir. Hatay´da bulunan 2.815 sandığın tamamında evet oyu çıkmıştır. Bu, teşkilatın bütün noktalarıyla,bütün unsurlarıyla sandıklarına hâkim olduğunu, tedbir aldığını, sandık güvenliğinin en yüksek seviyede tuttuğunun bir nişanesidir. Türkiye´nin hayır oyu anlamında birinci ve ikincisinin Hatay´da barındırıldığı bir coğrafyada bütün sandıkların tamamında evet oyuna denk geliyoruz. Çok badireli süreçlerden geçtik. Adam seçim akşamı ´evet oyu az çıktı´ deyip, Ak Parti teşkilatlarına fitne sokmaya çalışıyor. Bunun adına ´dinime söven müslüman olsa´ derler. Ona da ´hadi oradan´ derler. O anlayış bu bahçede yer alamaz. Çünkü bu bahçe, bu güne kadar fitne ortamının büyümediği, fitne tohumlarının yeşermediği bir coğrafyadır. Allah fitneden uzak tutsun. Mevlam birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Türkiye tarihinde inşa faaliyetleri olarak temelleri attığımız 16 Nisan´ın her bir harcında her bir çakıl taşında alın terinizin olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.
Partisi AKP´nin 21 Mayıs´ta olağanüstü kongre yapacağını anımsatan Atıç, kongreye, Hatay olarak her zamanki gibi katkıyı vereceklerini belirterek, 'Seçim biter ama teşkilatlarda ´no stop´ çalışma vardır. Arabada kontağı kapatma yok. Bir sonraki hedefe doğru yavaş yavaş yol katedilir. Şimdiden önümüzdeki seçim takvimi için ilmik ilmik çalışacağız. Birbirimizle didişmeyeceğiz' dedi ve partisinin il yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: Aramıza fitne sokamayacaklar

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9404,43%0,26
  • DOLAR

    38,00% 0,09
  • EURO

    41,66% 0,65
  • GRAM ALTIN

    3660,18% 0,53
  • Ç. ALTIN

    6048,57% 0,00