Şampiyonluk kupası Mirioğluspor´un

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Mahallelerarası Futbol Turnuvası´nın final maçı ve kupa töreni yapıldı.

SPOR 11.05.2018 10:15:52 0
Şampiyonluk kupası Mirioğluspor´un

Antakya/SES

Merlin Akademispor-Mirioğluspor arasında oynanan final maçı, Mirioğluspor´un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Şampiyonluk kupasını Mirioğluspor alırken, ikincilik kupası Merlin Akademispor, üçüncülük kupasını Saray İnşaat, dördüncülük kupası da Sümer Defne 2015 kazandı.
Turnuvaya katılan futbolculara katılım belgesinin verildiği 4.Mahallelerarası Futbol Turnuvasında 27 takımda 435 futbolcu 116 karşılaşmada ter döktü.
´Dostluk kazanacak´ sloganıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasının finali, Sümerler HBB Futbol Sahası´nda yapıldı ve şenlik havasında gerçekleştirildi. Turnuvayı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, İl Hakem Kurulu Üyesi Soner Koyuncuoğlu, Futbol İl Temsilcisi Müfid Tatlı, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Hatay Şube Başkanı Haluk Görün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarnın yöneticileri ile Defne Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de izledi.
Turnuvanın kupa töreninde konuşan Defne Belediye Başkanı Yaman, “4 yıldır en önemli temanın dostluk olduğu; birliğin, beraberliğin, barışın, Defneli olma kültürünün kazanmasını hedeflediğimiz Mahallelerarası Futbol Turnuvamızda bu sene de kaybeden olmadı. Dostluk kazandı, Defne kazandı. Vatandaşlar turnuvaya müthiş bir heyecan ve ilgi ile katılım gösterdi. Turnuvada ter döken tüm sporcularımızı kutluyorum. Tabi ki bu kupalar sembolik, tüm futbolcularımız bizim gönlümüzün şampiyonudur. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Anahtar Kelimeler: Defne Belediyesi Mirioğlu Spor

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    38,00% 0,08
  • EURO

    41,61% 0,05
  • GRAM ALTIN

    3641,18% -1,82
  • Ç. ALTIN

    6129,23% 0,00