Şampiyonluk kupası Mirioğluspor´un

Şampiyonluk kupası Mirioğluspor´un

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Mahallelerarası Futbol Turnuvası´nın final maçı ve kupa töreni yapıldı.

Antakya/SES

Merlin Akademispor-Mirioğluspor arasında oynanan final maçı, Mirioğluspor´un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı. Şampiyonluk kupasını Mirioğluspor alırken, ikincilik kupası Merlin Akademispor, üçüncülük kupasını Saray İnşaat, dördüncülük kupası da Sümer Defne 2015 kazandı.
Turnuvaya katılan futbolculara katılım belgesinin verildiği 4.Mahallelerarası Futbol Turnuvasında 27 takımda 435 futbolcu 116 karşılaşmada ter döktü.
´Dostluk kazanacak´ sloganıyla gerçekleştirilen futbol turnuvasının finali, Sümerler HBB Futbol Sahası´nda yapıldı ve şenlik havasında gerçekleştirildi. Turnuvayı, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Öztürk, İl Hakem Kurulu Üyesi Soner Koyuncuoğlu, Futbol İl Temsilcisi Müfid Tatlı, Türkiye Saha Komiserleri Derneği Hatay Şube Başkanı Haluk Görün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarnın yöneticileri ile Defne Belediyesi Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri de izledi.
Turnuvanın kupa töreninde konuşan Defne Belediye Başkanı Yaman, “4 yıldır en önemli temanın dostluk olduğu; birliğin, beraberliğin, barışın, Defneli olma kültürünün kazanmasını hedeflediğimiz Mahallelerarası Futbol Turnuvamızda bu sene de kaybeden olmadı. Dostluk kazandı, Defne kazandı. Vatandaşlar turnuvaya müthiş bir heyecan ve ilgi ile katılım gösterdi. Turnuvada ter döken tüm sporcularımızı kutluyorum. Tabi ki bu kupalar sembolik, tüm futbolcularımız bizim gönlümüzün şampiyonudur. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.



Anahtar Kelimeler: Defne Belediyesi Mirioğlu Spor

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78