Arsuz Belediyesi´nden kurban bayramı çalışması

Arsuz Belediyesi´nden kurban bayramı çalışması

Arsuz Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzurlu ve güven içinde bir bayram geçirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Arsuz Belediyesi´nden yapılan yazılı açıklamada, “Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve el temizliği önlemleri altında yapılan kurbanlık satışlarında Zabıta Ekipleri denetimlerini gerçekleştiriyor. Çevre Koruma Kontrol ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, kurban satış ve kesim yerlerinin dışında ibadet yerlerinin ve mezarlıkların; temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ibadet yerlerinin; halı, ayakkabılık, aydınlatma düğmeleri, kapı kolları gibi sık dokunulan yerlerinde dezenfeksiyon yaparken, diğer yandan mezarlıkların ilaçlama, ot ve çimlerinin biçilerek temizlenmesi çalışmalarını da gerçekleştiriyor” denildi.

Bu yıl, Koronavirüs nedeniyle tedbirleri daha fazla arttırdıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımızın kurban bayramını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için ilçede, belirli noktalarda kesim yerlerimizi hazır hale getiriyoruz. Bu sene özellikle vatandaşlarımızdan, kesimlerin yoğun olduğu yerlerde sosyal mesafeye, maske kullanımına ve hijyene dikkat etmesini rica ediyorum. Ekiplerimiz, hem Kurban Bayramı öncesi hem de Kurban Bayramı süresince görevde olacak ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır. Tabi vatandaşlarımızın da görevli arkadaşlara yardımcı olmasını rica ediyorum” dedi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20