Tarih: 14.05.2018 10:17

Arsuz İdmanyurdu, 5-0 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off Grubu maçları sürüyor.
 Hatay bölgesi hakemlerinden Necmi Demir, Mete Sap ile Nesim Karanfil´in yönettiği karşılaşmada Arsuz İdmanyurdu Spor´un gollerini Samet Kavuk (3), Yusuf Yücedağ ile Fırat Uslu attı. Maçta, İcadiye Spor´dan Semih 75. dakikada kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Arsuz İdmanyurdu takımı puanını 7 ye çıkardı. İcadiye Spor´un ise 7 puanı bulunuyor.

Kayra, 2-0 yendi
Hatay 2. Amatör Küme Play-Off Liginin en önemli karşılaşmasında İskenderun Kayra Spor ile Arsuz Uluçınar takımı karşılaştı. İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, Arsuz Uluçınar´u 2-0 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Muhammed Dadı ile Talha Zorver´in yönettiği maçta İskenderun Kayra Spor´un gollerini 4. dakikada Gökmen Gündüz, 13. dakikada da Deniz Kapça attı. Maçta, Arsuz Uluçınar´lu Ozan İpek kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Kayra Spor, Play-Off Grubunda topladığı 10 puanla lider olurken, Arsuz Uluçınar Spor da 9 puanla ikinci sırada yer aldı.

Erdinç, Akmatör Milli Takımı kampında
Hatay 2. Amatör Küme takımlarından İskenderun Kayra Spor´un genç futbolcularından sağ kanat oyuncusu Erdinç Bahriyeli, Amatör Türk Milli Takımın Erzurum kampına katıldı ve takımın 20 numaralı formasını giydi. İskenderun Kayra Spor´un Teknik Direktörü Seyfi Kesik, 'Erdinç Bahriyeli´nin Amatör Milli Takımımızın formasını giymesinden büyük mutluluk duymaktayız. Erdinç´in Ay Yıldızlı formayı giymesi diğer arkadaşlarını da kamçıladı' değerlendirmesini yaptı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —