Tarih: 11.03.2019 09:23

Arsuz´a tarihi dokuya uygun´ proje

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Arsuz´un tarihi dokusuna uygun, kentin görselini değiştirecek, her kesime uygun, çocuklar, kadınlar, yaşlılar, gençler, engelliler düşünülerek projelerin hazırlandığını anlatan Güler, 'Projeler üç aylık bir çalışmanın sonucunda, akademisyenler, mühendis ve uzmanlarca, ihtiyaçlar gözetilerek hazırlandı' dedi.
AKP Arsuz Belediye Başkan adayı Bozkurt´la el ele verip, Arsuz´a değer katacak projeleri birlikte yapacaklarını ifade AKP HBB Başkan adayı Güler, 'Arsuz her şeyin en güzeline layıktır. ´Ne oy verdiniz de ne hizmet bekliyorsunuz´ gibi bir yaklaşımı kınayarak oy verin ya da vermeyin hizmet alacaksınız, sözünü veriyorum' diye konuştu. Büyükdere ve Gülcihan sahillerine özel bir planlama, yeni bir çehre ile Arsuz ve turizmine kavuşturacaklarını anlatan Güler, Arsuz ile havaalanı yolunu 38 kilometreye indirebilceklerini ifade etti.
Tekel binasını depolama ihtiyaçlarını karşılayabilecek Antrepo görevini yapabilecek planları olduğunu ve tesisis ön kısmının turizm sosyal tesisi olacak şekilde planlayacaklarını da kaydetti,




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —