Arsuz´da ağaç dikimi protokolü

Arsuz Kaymakamlığı, Arsuz Belediyesi, Uluçınar Orman İşletme Şefliği ve Arsuz Nüfus Müdürlüğü arasında ´Yeşil Arsuz´u seviyorum´ kampanyasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

GÜNCEL 13.12.2019 10:51:19 0
Arsuz´da ağaç dikimi protokolü

İskenderun/SES

 Protokol, Arsuz´da yeni doğan, evlenen ve yaşamını yitiren kişiler için ilçenin yeşillendirilmesi, ağaç sevgisinin aşılanması amacını taşıyor.
Arsuz Kaymakamlığı´nda düzenlenen protokolün imza töreninde konuşan kaymakam Musa Sarı, “Kurumların işbirliğiyle, yeni doğanlar, evlenenler için, onlara bir belge vermek sureti ile fidanını alıp dikebilir. Fidan dikimini teşvik etmek, ağaç sevgisinin aşılamak, insanları yeşille buluşturmak maksatlı, çok amaçlı bir projeyi hayata geçirmiş bulunuyoruz' dedi. Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de, 'Yeşil bir Arsuz düşüncesi ile bu protokolü imzaladık. Bundan sonra Arsuz´da yeni doğan çocukların, evlenenlerin kendi adlarına bir ağacının olmasını istedik. Böylelikle hem kendi adına bir ağacı olur, hem de daha yeşil bir ilçeye sahip olabiliriz' değerlendirmesini yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00