Arsuz´da kış hazırlığı sürüyor
Arsuz Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin muhtelif mahallelerde, ‘istinat Duvarı, Kanal İçi Perde Beton ve Parke Taşı Döşeme´ çalışmalarını sürdürdürdüğü belirtti.
İskenderun/SES
Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilçenin muhtelif mahallelerinde, yerleşim yerini etkileyen dere kenarlarında istinat duvarları, su taşkınlarının yaşandığı yerlerde ise kanal içi perde beton yapımı çalışmalarının devam ettiği bilgisine yer verilen yazılı açıklamada, ilçe genelinde üç farklı ekiple parke taşı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edildi.
Çalışmaların vatandaşların huzuru için yapıldığını aktaran Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, şunları kaydetti: “Kışın da yaklaşmasıyla birlikte, dere kenarlarında ki yerleşim yerlerinde, yağıştan ve sel tehlikesi olan yerlerde istinat duvarları ve kanal içi perde beton yapımına devam ediyoruz. Bunun yanında üç farklı yerde Parke taşı döşeme çalışmalarını da sürdürüyoruz. İlçemizin neredeyse tüm mahallelerinde farklı çalışmalarımız var. İmkânlarımız doğrultusunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.”
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,36% 0,17
-
EURO
51,10% 0,00
-
GRAM ALTIN
6256,26% 0,17
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




