Arsuz´da koronavirüs ilaçlaması

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, koronavirüs tehdidine karşı önlemlerini arttırırken, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

GÜNCEL 13.03.2020 11:21:23 0
Arsuz´da koronavirüs ilaçlaması

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Şerif Akçalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´in talimatıyla ilçe genelinde ilaçlama faaliyetlerine başladıklarını belirtti. Vatandaşların en fazla uğradığı alanlardan başladıklarını kaydeden Şerif Akçalı, “Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven´in talimatları doğrultusunda özellikle son zamanlarda Çin´de görülen ve neredeyse dünyanın dört bir yanına dağılan koronavirüs´e karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Özellikle en kalabalık olan kurumlardan, yani Kaymakamlık, Belediye gibi yerlerden ilaçlama çalışmalarına başladık. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü´müze bağlı ekiplerimizce gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları ortak kullanım alanları olan parklar, duraklar, bankamatikler, camiler, kiliseler, türbeler ve birçok yerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor” dedi.

Hükümet konağı dezenfekte edildi
Korona virüsü tehdidine karşı Arsuz´da kurumların ve halkın sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında Hükümet Konağı, bütün alanları İle dezenfekte edildi.
Arsuz Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile binanın tamamı dezenfekte edildi. Kaymakam Musa Sarı, yapılan çalışmanın hem kurum binasında çalışanların hem de kurumlara gelenlerin sağlığı açısından önem taşıdığını, tüm kurumların gerekli önlemlere yöneldiğini kaydetti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00