Arsuz´da koronavirüs ilaçlaması

Arsuz´da koronavirüs ilaçlaması

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ekipleri, koronavirüs tehdidine karşı önlemlerini arttırırken, ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına başladı.

İskenderun/SES

Arsuz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Veteriner Hekim Şerif Akçalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´in talimatıyla ilçe genelinde ilaçlama faaliyetlerine başladıklarını belirtti. Vatandaşların en fazla uğradığı alanlardan başladıklarını kaydeden Şerif Akçalı, “Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Asaf Güven´in talimatları doğrultusunda özellikle son zamanlarda Çin´de görülen ve neredeyse dünyanın dört bir yanına dağılan koronavirüs´e karşı tedbirlerimizi alıyoruz. Özellikle en kalabalık olan kurumlardan, yani Kaymakamlık, Belediye gibi yerlerden ilaçlama çalışmalarına başladık. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü´müze bağlı ekiplerimizce gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları ortak kullanım alanları olan parklar, duraklar, bankamatikler, camiler, kiliseler, türbeler ve birçok yerde ilaçlama çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımız ilçe genelinde devam ediyor” dedi.

Hükümet konağı dezenfekte edildi
Korona virüsü tehdidine karşı Arsuz´da kurumların ve halkın sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında Hükümet Konağı, bütün alanları İle dezenfekte edildi.
Arsuz Belediyesi ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile binanın tamamı dezenfekte edildi. Kaymakam Musa Sarı, yapılan çalışmanın hem kurum binasında çalışanların hem de kurumlara gelenlerin sağlığı açısından önem taşıdığını, tüm kurumların gerekli önlemlere yöneldiğini kaydetti.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00