Arsuz´da önlemler katlandı
Vefa Sosyal Destek Hattı´nın oluşturulduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, koronavirüs salgınına karşıher türlü önlemin katlanarak sürdürüldüğünü ifade etti.
İskenderun/SES
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, önümüzdeki günlerde artabilecek sıkıntılara yönelik önlemleri arttırdıklarını belirtti. Arsuzlulara sosyal medya hesabı üzerinden seslenen Başkan Güven, “Değerli hemşehrilerim, Coronavirüsüne karşı ekiplerimizce şehrimizin her bir noktasındaki sorumluluk alanımızda dezenfeksiyon başta olmak üzere tüm çalışmalarımız devam ediyor. Hepimize önemli sorumluluklar düşüyor. Bilime inanarak, basit ama etkili kişisel sorumluluklarımızı yerine getirirsek vakaları en aza indirebiliriz” dedi.
Vefa Sosyal Destek hattından destek verilecek
65 yaş üstü ve kronik hastalığı olanlar için bir Vefa Sosyal Destek hattı oluşturduklarını, ihtiyaç duyan Arsuzluların bu hat üzerinden arayarak destek alabileceklerini bildirdi. Güven, şunları ifade etti: “Gelen sınırlandırılma sonrası ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan söz konusu vatandaşlarımızın mağdur olmaması için temel ihtiyaçlarını karşılanacağı Vefa Sosyal Destek hattı oluşturduk. Söz konusu vatandaşlarımız hiç çekinmeden destek hattımızı arayabilirler. Biz de belediye olarak diğer kurumlarla birlikte hertürlü tedbiri alacağız.”
Kireçleme yapıldı, dezenfektanlar yerleştirildi
Arsuz Çevre Kontrol ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (COVID19) tedbirlerini genişletti. Çöp konteynerlerinin dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler toplu yaşam alanlarında ilaçlama ve önleyici çalışmalar sürdürülüyor. Belediye hizmet birimlerinde de farklı noktalara el defenfektanları yerleştirildi.
Arsuzlulara çevre temizliği ile ilgili çağrı da yapılarak “Ekiplerimize yardımcı olmak ve sağlığımızı korumak adına lütfen çöplerimizi poşetleyerek atalım” denildi.


Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,45% 0,09
-
EURO
51,02% -0,14
-
GRAM ALTIN
6327,67% -1,40
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00




