Arsuz´da şehitlik ziyareti

Arsuz ilçe protokolü şehit aileleri ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı etkinlikleri kapsamında şehitliği ziyaret etti.

12.07.2017 11:52:21
Arsuz´da şehitlik ziyareti

Şehitlik ziyaretinin ardından ilçe protokolü şehit ve gazi aileleri ile öğlen yemeğinde bir araya geldi. 

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve törene katılanlar İlçe Müftüsü Mustafa Dönmez´in Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından, şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek, çiçek bıraktı.
Vatan ve bayrak uğuruna canlarını seve seve feda eden şehitleri rahmet, minnet ve şükranla anan Başkan Culha, 'Ülkenin geleceği için, demokrasi ve Cumhuriyet için canını feda eden askerlerimiz, polislerimiz ve sivil halkımıza Allah´tan rahmet diliyor, şükran ve minnet borcumuzu ifade ediyoruz. Ruhları şadolsun, mekanları cennet olsun. Milletimizin Cumhuriyeti, demokrasiyi ve adaleti koruma iradesinin karşısında hiçbir hain plan, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır” dedi.
Şehitlik ziyaretinin ardından, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ilçe protokolü şehit ve gazi aileleri ile birlikte öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Anahtar Kelimeler: Arsuz şehitlik ziyareti

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74