Tarih: 02.07.2019 10:48

ArsuzFest, bitti

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

 Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivaline Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak da katıldı. Halkın ilgi gösterdiği festivale katılan protokol, festival alanındaki stantları gezdi, konser alanında sahne alan yerel sanatçıları dinledi ve sanatçılara çiçek verdi.
Arsuz´da bu yıl üç festivalin yapılacağını belirten Arsuz Kaymakamı Sarı, “Yıldızlar geçidi olacak festivalimiz önümüzdeki ay sizleri bekliyor. Belediye ve tüm kurumlarla işbirliği halinde, Arsuz halkının hizmetinde olduk ve her zaman olmaya devam edeceğiz. Gündüzleri etkinlikler akşamları konserler yörede yaşayanları bekliyor' dedi.
Arsuz´un önemli tatil kentlerinden biri olduğunu ifade eden Arsuz belediye Başkanı Güven de şunları söyledi: 'Arsuz´un önemi, şimdiye kadar çok fazla kavranmamış, tanınmamıştı. Hak ettiği yerde olmadığını hepimiz biliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız Arsuz´un hak ettiği yerlere gelmesi ve daha çok tanınması adına olacaktır. Kaymakamlıkla birlikte çalışarak, birlikte hareket ederek Arsuz´a her türlü etkinliği getirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlikleri arttırarak ve sizlerin de düşüncelerinizi, fikirlerinizi, projelerinizi bize sunduğunuzda daha önemli başarılar elde edeceğiz.'
Doğa ve Su Sporları Festivalinin bazı etkinliklerine katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun ve Arsuz´un iki kardeş olduğunu belirtti. Festivalde düzenlenen Motocross ve Off road gösterileri veAsfalt Motorları gösterilerini protokolla birlikte izleyen Tosyalı, 'Arsuz-İskenderun, bir bütündür. İç içe geçmiş iki ilçedir. Çoğu vatandaşın iş yeri İskenderun´da evi Arsuz´dadır. Bölgeyi birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız' değerlendirmesini yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —