Asayiş ve güvenliği görüştüler

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısında mahallelerin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi, genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında görüş alış

İSKENDERUN 15.09.2018 10:13:49 0
Asayiş ve güvenliği görüştüler

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısında mahallelerin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları hakkında değerlendirme yapmasının yanı sıra ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Kaymakam Soytürk, buluşma ve istişare toplantılarının kamu hizmetlerinin daha nitelikli sunulmasına yön verdiğini belirtti.
İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu´ndaki toplantı İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Milli Emlak Müdürü Halil Özel, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Kaymakam Recep Soytürk, muhtarlarla buluşma ve güvenlik toplantıları ile kentte ‘daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetleri hakkında istişarede bulunmak suretiyle, eksik yâda sorunların tespit edilmesinin sağlanması ve tespit edilen eksik yâda sorunların çözüme kavuşturulması noktasında yapılacak çalışmaların belirlendiğini kaydetti. Bu toplantıların düzenli sürdürüldüğünü kaydeden Kaymakam Soytürk, sorun ya da ihtiyaç olarak aktarılan hususları ilgili/yetkili kurum yöneticileri ile değerlendirerek, çözüme kavuşturulması için fikir alış verişi yaptı.

Hazine taşınmazları kiralanacak
Toplantı ile ilgili yapılan yazılı bilgilendirmede, İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt sunumu eşliğinde; tarım arazileri dahil mülkiyeti Hazineye ait taşınmazların kiraya verilmesi veya satışa sunulması ile ilgili usul ve esaslar hakkında bilgilendirme de yapıldığı ifade edildi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00