Asfalt değil, dolgu istiyorlar

Belen’in Sarımazı mahallesinde üç yıl önce doğalgaz çalışması nedeniyle yapılan kazı sonrası, kazı yerinin kapatılmaması sokak sakinlerini tepkisini çekiyor.

HATAY 12.06.2024 14:38:00 0
Asfalt değil, dolgu istiyorlar

Doğalgaz çalışması nedeniyle sokakta yapılan kazı çalışmasında açılan kazı yerinin kapatılmadığını ifade eden Göktürk Sokak sakinleri, "İsteğimiz; sokağa asfalt ya da beton dökmeleri veya parke taşı döşemeleri değil, bir kamyon kırma dolgu getirilip dökülmesi" dedi.

İskenderun/SES
Belen’in Sarımazı mahallesinde yaklaşık üç yıl önce doğalgaz çalışması nedeniyle yapılan kazı sonrası, kazı yerinin kapatılmaması sokak sakinlerini tepkisini çekiyor.
Gazetemize gelen ve Sarımazı mahallesinde Göktürk Sokak’ta oturduğunu belirten sakinler, üç yıl önce doğalgaz çalışması nedeniyle sokakta yapılan kazı çalışmasında, açılan kazı yerinin kapatılmadığını ve bunun kapatılmasını istediklerini ifade etti.

Göktürk Sokağı sakinleri, "Yaklaşık üç yıl önce sokağımızda doğal gaz çalışması yapıldı. Bu çalışma için teşekkür ediyoru. Ancak, Göktürk Sokakta yapılan doğalgaz çalışması sonrası, doğalgazın geçtiği hatta açılan çukur kapatılmadı. O günden beri sokakta kazı alanı duruyor. Başvurduğumuzda ise bize 'orası Hatay Büyükşehir Belediyesine ait' diyen de oldu, 'hayır orası Belen Belediyesinin sorumluluğunda' diyen de. Göktürk Sokak hangi belediyele ait olursa olsun, bizim isteğimiz o çukurun kapatılması. Hatay Büyükşehir Belediyesi veya Belen Belediyesi ya da ilgili ve yetkilerden isteğimiz; sokağa asfalt ya da beton dökmeleri veya parke taşı döşemeleri değil, bir kamyon kırma dolgu getirilip dökülmesi. Bunu yapan belediyeye minnettar oluruz. Çünkü doğalgaz için kazı yapılan alandaki boşluk hem insanların düşmesini hem de araçların zarar görmesine yol açıyor. Belediyelerden ilgililerden ve yetkililerden isteğimiz üç yıldır devam eden bu sorunun çözülmesi ve Göktürk Sokağın sorununun ortadan kaldırılması" açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Asfalt değil dolgu istiyorlar

Figen öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

AKP'den 'istişare toplantısı'

Hatayspor 'tek listeyle' kongreye gidiyor

Gadir Hum Bayramı kutlandı

Çirkin'den Suriyelilere 'toprak almayın' çağrısı

9 boğulma tehlikesi, 2 boğulma

Öğretmen Figen Yıldırım yaşamını yitirdi

Eğitim-Sen: Laik eğitimin en önemli göstergesi; karma eğitim

Grev çadırına ziyaret

Yolbulan işçisi grevde

Körfez Briç Kulübü açıldı

Rezerv alanlarda çalışma başladı

Eğitim İş: Türkiye’nin eğitim müfredatı olamaz, sahtedir

İki mahallede 'yerinde dönüşüm' projesi

Ekmek 10 lira

  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45