Tarih: 15.11.2018 10:51

Ata, vedayı sürdürdü

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Hatay Hava Limanı Müdürü Durmuş Ali Kaya, Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i ziyaret eden vali Ata, Hatay halkına hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu, bu hizmetleri yürütürken elbirliği içerisinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğu insanları tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediyesine yaptığı ziyarette, 'İskenderun ülkemizin zenginliğine zenginlik katan önemli ve önde gelen merkezlerden biridir. İnanıyorum ki İskenderun ilçemiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin, ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere sosyal ve kültür hayatına çok daha fazla katkıda bulunmaya devam edecektir' dedi. Vali Ata´ya bir plaket veren Dingil de şunları söyledi: “Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımızı arz ediyoruz. Valimiz her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde İskenderun için birçok önemli çalışmaya birlikte imza attık, şahsım ve İskenderunlular adına teşekkür ediyorum.'
Hatay Valisi Ata, Yazıcılar Demir Çelik Fabrikası Genel Müdürü Osman Gözükara, İskenderun eski Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ile iş insanlarından Murat Yeşilkaya, Ziya Hacıalioğlu, Yusuf ve Mehmet Dönmez´i de ziyaret ederek, vedalaştı.
Ziyaretlerde konuşan vali Ata, ekonomi ve girişimci bireyleri ile farklı bir potansiyele sahip Hatay´da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgi ve teveccüh dolayısıyla teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —