Tarih: 22.02.2021 10:27

Atakaş Hatay, Erzurum´u 3-1 yendi

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Kazım Karabekir Stadında oynanan ve hakemler Serkan Tokat, Murat Ergin Gözütok ile Osman Gökhan Bilir´in yönettiği karşılaşmaya, Atakaş Hatayspor, Munir, Burak Can Çamoğlu, Billong, Pablo Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Akintola, Traore, Boupendza ve Diouf kadrosuyla çıktı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Katranis, 45+3. dakikasında pealtıdan Diouf, 51. dakikada Boupendza Atakaş Hatayspor adına golleri kaydederken, 90. dakikada ise Oltan ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un golünü attı.

Saha üstünlüğünü koruyan A. Hatayspor, karşılaşmanın 23. dakikada Aabid´in arka direğe havalandırdığı topa Katranis´ın kafa ile çıkışı ve topu filelere göndermesiyle 1-0 öne geçti.

Maçın 45+3. dakikada Hatayspor farkı ikiye çıkardı ve ilk yarının skorunu belirledi. Bu dakikada, Diouf, Teikeu´dan seken topu almak isterken yapılan müdahale ile düşürülünce, hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Diouf, topu filelerle buluşturdu: 0-2
Karşılaşmanın ikinci yarısında da Atakaş Hatayspor´un üstünlüğü sürdü.

Maçın 518. dakikada Boupendza durumu 3-0 yaparken, karşılaşmanın son dakikalarda oyuna giren Oltan da Erzurum´un tek golünü attı ve durumu 1-3 yaptı.
Bu sonuçla Atakaş Hatay, deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor´´u 3-1 yendi ve sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu.

Atakaş hatayspor´un Erzurum deplasmanında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yaptığı karşılaşmayı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanvekili Aydın Toksöz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —