Atakaş Hatayspor: 1-MKE Ankaragücü: 4

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü takımını 4-1´lik skorla yendi.

SPOR 28.02.2021 11:48:41 0
Atakaş Hatayspor: 1-MKE Ankaragücü: 4

Antakya Atatürk Stadında oynanan ve hakemler Atilla Karaoğlan, Esat Sancaktar ile Mehmet Salih Mazlum´un yönettiği karşılaşmaya Hatayspor; Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Aabid, Riberio, Traore, Selim Ilgaz, Akintola, Diouf kadrosuyla çıktı. MKE Ankaragücü ise sahada Koray Çelikay, Kitsiou, Kulisic, Sarlija, Atila Turan, Lukasik, Voca, Endri Çekiçi, Lobjanidze, Paintsil ve Borven´ye yer aldı.

Maçın gollerini 16. dakikada Borven (MKE Ankaragücü); 55. dakikada Diouf, 65. dakikalarda penaltıdan Babajide ve 74. dakikada Babajide (Atakaş Hatayspor) kaydetti.

MKE Ankaragücü takımından 45+6. dakikada Paintsil´in kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, aynı takımın oyuncuları Kitsiou ve Alper Potuk (yedek kulübesinde) sarı kart gördü.

Maçın 16. dakikasında sağ kanattan ceza sahası dışından MKE Ankaragücülü Lukasik´in yaptığı ortada altıpas içinde topa vuran Borven, topu filelere gönderdi ve karşılamanın ilk golünü attı: 0-1.

Karşılaşmanın 45. dakikada Atakaş Hatayspor maçta beraberliği sağladı. Bu dakikada, sol kanattan Selim Ilgaz´ın ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Diouf´un kafa vuruşu ağlara gittiği ve durum eşitlendi:1-1. Maçın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Atakaş Hatay 55. dakikada Dİouf ve 65. dakikada Babajide´nin penaltılardan karşılaşmanın skoru 3-1 yaparken, maçın skorunu ise 74. dakikada Babajide´in attığı gol belirledi: 4-1.


Anahtar Kelimeler: Atakaş Hatayspor Ankaragücü

Mahkeme 'keşif istedi'

Hatay'ın yeniden yapılanması masaya yatırıldı

Bakanlıkta Suriye'deki Aleviler görüşüldü

Antakya'da kuş gribi

Ekmek 12,5 lira

MCG Tower davası 25 Haziran'a ertelendi

Meclis, 'fahri hemşerilik' vermedi

Bakanlar 6 Şubat anmasındaydı

Mehmet Tekin anıldı

Psikososyal destek merkezi Karaağaç'ta açıldı

SHD: Önlenebilir her ölüm sosyal cinayettir

Özel'le vali polemiği

Özel, 'sandık' istedi

Hatayspor, kaptan Erce'yle yolunu ayırdı

Yıkılan hastanede ölen 91 kişi anıldı

  • BIST 100

    9858,74%-0,19
  • DOLAR

    36,23% 0,02
  • EURO

    37,98% -0,05
  • GRAM ALTIN

    3374,10% 0,41
  • Ç. ALTIN

    5516,14% 0,40