Tarih: 10.02.2022 13:45

Atakaş Hatayspor kupaya veda etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziraat Türkiye Kupası´nın son 16 takım turu karşılaşmasında dün sahasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor´la mücadele eden Atakaş Hatayspor, karşılaşmada yenildi ve kupa turnuvasına veda etti.

Maçta, Hataysporlu Fatih Kurucuk, 45+2. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve A. Hatayspor bu dakikadan sonra sahada 10 kişi kaldı.

Karşılaşmanın 83. dakikasında, ceza sahasında topu önünde bulan Ndao´nun attığı şutta top filelerle buluştu ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

Maçın 87. dakikasında Antalyaspor´un geliştirdiği atakta, savunmanın arkasına uzanan Wright, kaleci Munir ile karşı karşıya kaldı ve topu filelere göndererek maçın skorunu da belirleyen takımının ikinci golünü kaydetti: 0-2 2´ye çıkardı.

bu dakikadan sonra yapılan ataklardan sonuç alınamayınca A. Hatayspor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Fraport TAV Antalyaspor´a 2-0 yenilerek, kupaya veda etti. Antalyaspor ise çeyrek finale çıkan takım oldu.

Yassine Benzia, A. Hatayspor´da

Süper lig takımı A. Hatayspor, Dijon forması giyen orta saha oyuncusu Yassine Benzia´e sizon sonuna kadar kiralık olarak transfer ederek, renklerine bağladı. Hatayspor, sosyal iletişim sitesinden yaptığ paylaşımda şunlara yer verdi: 'Atakaş Hatayspor´umuza Hoş geldin Yassine Benzia. Kulübümüz Dijon forması giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Yassine Benzia´yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmıştır. Yassine Benzia´ya armamız altında sonsuz başarılar diliyoruz.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —