Tarih: 08.01.2023 12:43

Atakaş Hatayspor-Antalya yenişemedi: 0-0

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES
Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atakaş Hatayspor, sahasında konuk ettiği Antalya maçından bir puan aldı. Atakaş Hatayspor ve Antalyaspor 0-0 berabere kalınca iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada takımlar gol atamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.
Bu sonuçla Atakaş Hatayspor ve Antalyaspor ligdeki puanları 17'ye yükseltti.

Atakaş Hatayspor, lig karşılaşmasında önümüzdeki hafta deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Volkan Demirel'den hakem tepkisi

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Antalyaspor karşılaşması sonrası açıklamada bulundu. Demirel karşılaşmadan sonra yaptığı ve sosyal medya hesaplarından da paylaştığı değerlendirmede, “Bu maçın 2 puanı, Giresun maçının 2 puanı ve Ümraniyespor maçındaki 2 puan olsa şu an konum olarak da, kafa olarak da çok farklı bir yerde olurduk. Ama futbol bu yüzden güzel. Biraz acısını çekeceğiz, daha sonra inşallah sefasını süreceğiz. ‘Aynısı’ kelimesini kullanmaktan kart yedim, belki de hoca tepkime göstermiştir. Aynı pozisyonu bana vermeyip, onlara veriyorsan ve ben aynısı diye bağırıyorsam buna sarı kart göstermemeniz lazım. Biraz daha teknik adam gözüyle bakmalarını istiyoruz; biz de onların gözünden bakalım. Ortada büyük bir emek var” dedi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —