Atatürk´ü Anma Koşusu

Atatürk´ü Anma Koşusu Yarışmasında erkeklerde, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileriden Hakan Kaya erkeklerde, Tuğçe Sucu kızlarda birinci oldu

SPOR 13.11.2018 10:15:56 0
Atatürk´ü Anma Koşusu

10 Kasım Atatürk´ü Anma ve Anlama Haftası etkinlikler kapsamında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kampüsünde öğrenci ve üniversite personelin katılımıyla “Atatürk´ü Anma Koşusu Yarışması” düzenlendi. Koşu,  kampüste oluşturulan parkurda yapıldı.
İSTE Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi önünden başlayan koşu, rektörlük girişinde sona erdi. Erkekler, kadınlar ve personel olarak üç kategoride yapılan koşuda dereceye girenlere madalyaları törenle verildi. Bu yıl ilk defa düzenlenen “Atatürk Koşusu´nun” geleneksel hale getirilmesini umut ettiğini ifade eden İSTE Rektörü Türkay Dereli, birinci olan yarışmacılara madalya ve ödüllerini verdi.
Atatürk´ü Anma Koşusu Yarışmasında erkeklerde, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hakan Kaya birinci olurken, İskenderun Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi Bölümü öğrencisi Yakup Ege ikinci, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mehmet Arıkoğlu da üçüncü oldu. Kadınlarda da Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerinden Tuğçe Sucu birinci, Elif Leyla Korkmaz ikinci, Ecem Çelebioğlu üçüncü oldu. Akademik ve idari personel kategorisinde ise Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Bölümünde görevli Dr. Öğretim Üyesi Muhammet Soydaş birinci, Dr. Öğretim Üyesi Çağrı Saçlı ikinci, Gökmen Tunç üçüncü oldu.

Anahtar Kelimeler: Atatürk Anma Koşusu

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10962%0,3
  • DOLAR

    40,91% 0,05
  • EURO

    47,63% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4371,74% -0,32
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00