Tarih: 06.07.2017 10:29

Atıcılar İskenderun´da buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 

İskenderun´a bağlı Cırtıman Mahallesi Ada mevkiinde yapılan atış etkinliğine Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ceyhan, Antakya, İskenderun, Kırıkhan, Belen, Defne ve Hassa´dan gelen yüzlerce avcı ve atıcı katıldı.
İskenderun Merkez Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Vural Sert etkinlikteki açılış konuşmasında; etkinlikte avcıları bir araya getirerek dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Sert, “Avcılığın yalnızca vurma ve öldürme olmadığını,aksine doğayı koruma , sürdürülebilir avcılığa katkı sağlama , sportif yönünü ortaya çıkarma olduğunu göstermektir” dedi.

Ödülleri Maraş, Defne ve Hassa paylaştı
Kadınların da ilgi gösterdiği ve 300 atıcının yarıştığı müsabakalar şenlik havasında geçti. Tek kurşun ve trap müsabakalarında profesyonel ve amatör olmak üzere iki farklı kategoride yapılan yarışmalarda tek kurşun atışlarında birinciliği Kahramanmaraş atıcıları göğüslerken, trap atışlarında da Defne ve Hassa atıcıları birinci oldu. Dereceye giren atıcılara çeşitli çapta tüfek ve fişek hediye edilmesinin ardından etkinlik sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —