ATT DER´den sağlık müdürlüğüne ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah Baltacı, yardımcısı Osman Nuri Kundakçı, Akdeniz Bölge Koordinatörü Eyüp Duran, Hatay İl YK üyeleri ve Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Süleyman Ba

GÜNCEL 16.01.2020 10:26:42 0
ATT DER´den sağlık müdürlüğüne ziyaret

Antakya/SES

Derneğin genel başkanı Baltacı, ATT DER´in ülke geneli ve Hatay´da acil sağlık hizmetleri alanında yaptığı çalışmalar hakkında bili verdiği ziyarette, acil yardım gerektiren durumlarda, hastane öncesi yapılacak ilk müdahalenin hayati önemi ve bu müdahaleyi gerçekleştirecek olan acil tıp teknisyeni, paramedik ve paramedik öğrencilerinin eğitimlerine katkı sundukları da ifade etti. Baltacı, halkta ilk yardım eğitimi ve bilincine, Kızılay kan etkinliklerine, yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve çocuklar üşümesin projesi gibi soysal sorumluluk faaliyetlerine destek olduklarını da kaydetti.
Ziyarete teşekkür eden Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat ise Hatay´ın sınır ili olması nedeniyle yoğun tempoyla çalışan 112 acil personelinin büyük çabayla hizmet ettiğini belirtti ve 112 personelinin özverisinden memnuniyet duyduklarını anlattı. Hambolat, yazılı yapılan açıklamaya göre, idare olarak çalışanların sorunlarının çözümü için çabaladıklarını ve bun sürdüreceklerini ifade ederek, 'Hatay´da acil sağlık hizmetlerinin gelişimi için güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. ATT DER´in yapacağı faaliyetlere de kapımız her zaman açık olacak. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerçekleştirilecek proje faaliyetleri destekliyoruz' değerlendirmesini yaptı.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00