Tarih: 29.11.2019 18:00

Aynı kentin takımları yenişemedi

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Amatör Süper Liginde mücadele eden Nişrin Spor, Ekinci Spor´u 3-1´lik skorla mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Antakya´da oynanan karşılaşmanın sonucuyla Nişrin Spor, ligdeki puanını 26´ya yükseltti ve lider oldu.
Hatay Amatör Süper Ligi takımlarından Dörtyol Belediye Spor, da Kırıkhangücü Spor´u 5-2 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Dörtyol´da oynanan karşılaşmanın soncuyla iki takımın da ligdeki puanları 9´ar oldu.
Aynı ligde mücadele eden Kırıkhan Spor ise, Armutlu Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubu takımlarından İskenderun Kayra Spor, sahasında konuk ettiği Arsuz Uluçınar Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor kompeksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Bestami Dönmez (2) ve Kürşat Sevin attı. Bu sonuçla Kayra Spor ligdeki puanını 23´e yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, aynı kentin takımı olan Azganlık Spor ile 0-0 berabere kaldı. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmadan iki takım da birer puanla ayrılırken, Asaş Spor ligdeki puanını 14´e, Azganlık Spor da 11´e çıkardı.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Erzin Gökdere Spor ise Bekbele Spor´u 6-0´lık skorla yendi. Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynanan karşılaşmanın sonucuyla Erzin Gökdere Spor ligdeki puanını 17´ye yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunun lider takımı İskenderun Efsane Spor, aynı kent takımı olan Sarıseki Spor´u 8-2 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada İskenderun Efsane Spor´un diğer gollerini Buğra Azak ile Burak Kurt atarken, Sarıseki Spor´un golleri ise Aykut Ünal ve Çağrı Demirci´den geldi.
Arsuz İlk Adım Spor´da Nardüzü Gençlik Spor´u 1-0 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor komplesinde oynanan karşılaşmanın sonucu ile Efsane Spor, ligdeki panının 18´e çıkarırken, Erzin Gökdere Spor 17 puanla ikinci, Arsuz İlk Adım Spor 15 puan ile üçüncü, Asaş Spor da 14 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —