Bağımlılığa ücretsiz destek

Yeşilay Hatay Şube Başkanı Hidayet Şişkin, alkol bağımlılarına ve ailelerine Yeşilay Danışmanlık Merkezleri´nde (YEDAM) alanında uzman psikolog ve sosyal hizmet uzmanları tarafından desteklerin ücretsiz sürdürüldüğünü belirtti.

SAĞLIK 19.11.2021 10:44:55
Bağımlılığa ücretsiz destek

20-26 Kasım Alkol Farkındalık Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada Yeşilay olarak 101 yıl önce alkolle başlatılan bağımlılıkla mücadeleyi ‘önleme, savunuculuk ve müdahale´ alanlarında sürdürdüklerini kaydeden Şişkin, “Alkol Farkındalık Haftası vesilesiyle alkol bağımlılığının zararlarını bir kez daha hatırlatıyor ve herkesi bağımlılıklardan uzak, sağlıklı bir yaşama davet ediyoruz. Yeşilay olarak biz de, 101 yıldır olduğu gibi bu konuda çalışmaya ve bize ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 

Yeşilay´ın YEDAM ile bağımlılara ve yakınlarına ücretsiz psikososyal danışmanlık ve rehabilitasyon desteğinin alkol bağımlılığının yanı sıra tütün, madde, kumar ve teknoloji ile ilgili sorunları da kapsadığını ifade eden Şişkin, aynı zamanda aile ve yakınlarına da destek vererek bozulan yaşam düzeninin onarılmasını ve ilişkilerin sağlıklı devam etmesini destekleyen YEDAM´a 115 YEDAM Danışma Hattı üzerinden ulaşılabildiğini hatırlattı.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15807,88%-0,41
  • DOLAR

    44,37% 0,19
  • EURO

    51,18% -0,07
  • GRAM ALTIN

    6417,41% 2,74
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74