Bahadır Amaç TBB komisyonunda

İskenderun/SES

TÜRKIYE 6.06.2024 10:56:00 0
Bahadır Amaç TBB komisyonunda

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanlığına 515 oy alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildi. AKP'nin başkan adayı olan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Metin Genç de 250 oy aldı. Seçimde 448’i CHP delegesi olan toplam 868 delegenin oy kullandığı belirtildi. 15 ilçe ve 1 büyükşehir belediye başkanı bulunan Hatay'dan da çok sayıda belediye başkanı seçimde oy kullanmak için Ankara'ya gitti. Ankaraya giden başkanlardan Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç, Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu'nun, seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na oy verdiği öğrenildi.

Amaç, Tarım Hayvancılık ve Kırsal Hizmetler Komisyonu’nda

Dörtyol Belediye Başkanı Bahadır Amaç da seçimde Türkiye Belediyeler Birliği Tarım Hayvancılık ve Kırsal Hizmetler Komisyonu’na seçildi. Secim sonrası kişisel iletişim sitesinden paylaşım yapan Dörtyol Belediye Başkanı Amaç, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilen İmamoğlu’nu kutladı ve başarı diledi. İmamoğlu için "Bu önemli görevi layıkıyla yerine getireceğine ve ülkemize değerli katkılar sağlayacağına olan inancım tamdır" değerlendirmesini yapan Amaç, kendisinin komisyon üyeliğine seçilmesine ilişkin olarak da şu değerlendirmeyi yaptı: "Yapılan seçimlerde kentimizi temsilen ben de Tarım Hayvancılık ve Kırsal Hizmetler Komisyonu’na seçilmiş bulunmaktayım. Bu görevin sorumluluğunun bilincinde olarak, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağım."

Vekalet, genç ve kadın üyeye

Ankara'daki toplantılar nedeniyle Dörtyol Belediye Başkanlığı görevi için genç ve kadın belediye meclis üyesi Nida Bölükbaşı'na vekalet veren Amaç, Başkent'te Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti, İller Bankası yetkilileriyle de görüştü.


Anahtar Kelimeler: Bahadır komisyonunda

İSTE’de rektörlük başvurusu başladı

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Taksilere 'yönetim merkezi' uygulaması

"Eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarda" işbirliği

Araçta 336 tarihi eser

Dörtyol'da 'tefecilik' operasyonu

Ulucami, HBB ile Bursa arasında 'bekliyor'

Okul temizliğine 480 görevli

"Vali" Demiryürek, törenle uğurlandı

Befesa'da anlaşma sağlandı

Yağışlar olumsuz etkiledi

"Çocuk cinayetleri politiktir"

  • BIST 100

    8778,17%-0,18
  • DOLAR

    34,23% 0,02
  • EURO

    37,16% -0,17
  • GRAM ALTIN

    3004,48% 0,32
  • Ç. ALTIN

    4978,90% 0,12