Barınma merkezini ziyaret etti

Vali, sınır karakolunda da inceleme yaptı

GÜNCEL 14.01.2019 10:50:43 0
Barınma merkezini ziyaret etti

Antakya/SES

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Altınözü´ndeki bulunan Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezini ziyaret ederek, Ziyaret Hudut Karakolunda incelemede bulundu.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Altınözü´ndü düzenlenen Muhtarlarla Buluşma toplantısı sonrası ´Suriyeli misafirlerin´ kaldığı Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezini ziyaret eden vali Doğan, merkezi gezdi, Suriyelilere verilen eğitim, sağlık, barınma hizmetleri ile mesleki eğitim kurslarını yerinde inceledi. Vali Doğan´a ziyaretinde yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur da eşlik etti.
Barınma merkezinde Altınözü Kaymakamı Uygur´dan bilgi alan ve merkezdeki okul öncesi ve ilkokul öğrencileriyle sohbet eden vali Doğan, Suriyeli öğrencilerden oluşan koronun hazırladığı Türk Halk Müziği parçalarını dinledi ve onlara hediyeler verdi. Ziyarette meslek öğrenmek için kendi imkanları ile ekonomik gelir elde eden Suriyelileri de ziyaret eden vali Doğan, üretilen çeşitli elişi dokuma ve süsleme ürünlerini inceledi.

Sınır karakolunda inceleme
Altınözü´nde bulunan Ziyaret Karakolu´nu da ziyaret eden vali Doğan, sınır güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar ve karakolda alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgi de aldı. Vali Doğan, sınır güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar hakkında İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç ve 2. Hudut Alayı Komutanı Albay Ahmet Gürbüz´den bilgi aldı. Vali Doğan´a buradaki ziyarettinde de yardımcısı Hersanlıoğlu ve Altınözü Kaymakamı Uygur da eşlik etti.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9417,7%1,64
  • DOLAR

    38,15% 0,08
  • EURO

    43,65% -0,01
  • GRAM ALTIN

    4071,50% -0,65
  • Ç. ALTIN

    6581,31% 0,00