Tarih: 17.10.2018 15:15

Baro, Dönmez´le devam

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/Antakya

Ekrem Dönmez´in, başkanlığa yeniden getirildiği Hatay Barosu yönetimi Şükran A. Güzel, Sevinç Çakıcı, Oktay Çaparoğlu, Adnan Eryılmaz, Asena A. Şener, Yusuf Albayrak, Mehmet Ezer, Hüseyin Derin, Mustafa Sıraç, Mehmet Bilgili´den oluştu.

Üs kurul degelegeleri de belirlendi
Hatay barosunun Türkiye Barolar Birliği delegasyonu ise Mehmet Vehbi Debooğlu, Mehmet Karaçay, Deniz G. Atasever, Hikmet Sağlar ve Murat Güler´den oluştu.
Baronun disiplin kurulu üyeliklerine BediaKaradaban, Hamdullah Sönmez, Zerrin Altınöz, Cuma Yurtal ve Ferit Sağ getirilirken, denetleme kurulu üyeleri de şu isimlerden oluştu: Fatma Erşen, Aslıhan T. İnce ve Hikmet Biçil.

Dönmez: Hatay´da baro var
Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, genel kuruldan bir gün önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi: 'Artık seçim zamanı geldi çattı. Pazar günü genel kurulda aday olacak meslektaşlarımı sizlerle tanıştırmak istiyorum. ´Hatay´da baro var´ 2014 yılında sadece bir seçim sloganıydı. Şimdi ise tüm Türkiye´de bir gerçekliğe ve ete-kemiğe bürünmüş olarak, en sağlam rotaya oturmuş şekilde yoluna devam ediyor. 2 yıl daha herkes ´iyi ki baro var´, ´iyi ki avukatlar var´ ve iyi ki ´Hatay´da baro var´ demeye devam edecek. Başta meslektaşlarımın, yurttaşlarımızın, hemşehrilerimizin, gönüldaşlarımızın, bizi izleyen ve takdir eden herkesin emeğine-yüreğine sağlık. Biz yeni dönem için hazırız. Sevgi ve saygılarımızla.'




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —